BROTHERS

Ashton Brothers
Dwars door fysieke grenzen van theater - Dwars door ruimte en tijd - Dwars door huid en haar, in een rechte lijn naar je hart
di 14 mei 2024 20:00
di 14 mei 2024
20:00
  • di 14 mei 2024
    20:00
    Incl. garderobe, koffie/thee vooraf en (pauze)drankje
    Wilminktheater, Enschede
    Pay. Zaal

Ga mee met onverschrokken visuele poëzie en absurdistisch variété

Met hun gloednieuwe show BROTHERS brengt de Ashton Brothers een ode aan elkaar en aan de tribe die ze samen vormen. Met onverschrokken visuele poëzie en absurdistisch variété nemen ze je op dinsdag 14 mei in de Pay. Zaal van het Wilminktheater mee in hun oneindige universum.

De Ashton Brothers brengt een eigen kosmos van magie en muzikaliteit, met spectaculaire en hilarische halsbrekende toeren. De voorstelling wordt een verrassende kijk op de veerkracht van ons bestaan en van de planeet waarop we ronddolen.

De Ashton Brothers staat bekend om hun spectaculaire en komische shows. De groep combineert verschillende disciplines, zoals acrobatiek, illusionisme, slapstick en muziek, om zo unieke en vermakelijke optredens te creëren. Ze staan bekend om hun vaardigheid in het vermengen van humor, verbazingwekkende stunts en inventieve theaterelementen.

Onderdeel van

‘Fysieke krachtpatserij, slapstick, muziek en fraaie optische illusies, gecombineerd met bizarre invallen en een vette knipoog naar variété en circus’

Het Parool

Credits

-Met: Friso van Vemde, Guyllaume Wibowo, Joost Spijkers, Niek Takens, Pim Muda en Timo Bakker

Veel prijzen
De Ashton Brothers heeft verschillende prijzen en nominaties ontvangen voor hun innovatieve en humoristische theatervoorstellingen. De groep staat bekend om hun unieke stijl en vermogen om het publiek te betoveren en te laten lachen met hun creatieve en meeslepende optredens.