Docenten

Educatie > Docenten

Behandel jij als binnen- of buitenschoolse docent een bepaald thema en ben je op zoek naar een onderwijsactiviteit die hierop aansluit, bekijk dan eens het aanbod van het Wilminktheater.

Inleiding
Boek een inleiding om leerlingen voor te bereiden op de theatervoorstelling die ze gaan bezoeken. Tijdens een inleiding wordt vaak meer informatie gegeven over het verhaal, de acteurs en de regisseur(s). Hoe is een voorstelling tot stand gekomen en welke gedachte zit er achter?

Rondleiding
Altijd al willen weten hoe het er achter de schermen van het theater aan toe gaat? Boek dan een rondleiding en ontdek de kleedkamers, de artiestenfoyer en de ruimtes onder het podium.

Activiteitenweek
Staat er een activiteitenweek op de planning maar biedt het Wilminktheater in die desbetreffende week geen passend aanbod? Ga dan in gesprek met onze educatief medewerker en bespreek samen de mogelijkheden.

Eigen evenement
Van een schoolfeest, diploma-uitreiking of de uitvoering van een eigen musical tot een talentenjacht, modeshow of een kerstbal, wij helpen graag mee met organiseren. Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede kent vier locaties: het Wilminktheater, het Muziekcentrum, De Kleine Willem en de Grote Kerk. Er zijn diverse zalen en foyers die wij separaat maar ook aan elkaar verbonden kunnen aanbieden. Staat een van de bovengenoemde of soortgelijke evenementen op je lijstje, neem dan contact met ons op.

Voor meer informatie, neem contact op met Aileen Dietrich via: a.dietrich@wilminktheater.nl.