Op visite bij...

Roza Herwig en Julius Backer
Mezzosopraan Roza Herwig en pianist Julius Backer openen concertserie Op visite bij..., met koffie en taart
zo 14 jan 2024 11:00
zo 14 jan 2024
11:00
  • zo 14 jan 2024
    11:00
    Incl. garderobe en koffie/thee met taart na afloop
    Muziekcentrum, Enschede
    Kleine Zaal

Word op zondagochtend wakker met mooie klassieke muziek en een lekker stukje taart!

Als opening van de concertserie Op visite bij... spelen zondag 14 januari Roza Herwig en Julius Backer prachtige liederen in de Kleine Zaal van het Muziekcentrum in Enschede. Roza Herwig is een getalenteerde mezzosopraan en Backer speelt piano. Behalve op prachtige muziek wordt het publiek getrakteerd op koffie/thee met een taartje.

Roza Herwig (1996) is een cultureel multitalent. Ze zingt, acteert, speelt viool, presenteert en schrijft toneelteksten. Roza gaat creatieve uitdagingen aan en geeft kleurrijke, vernieuwende performances, waarin ze verschillende kunstdisciplines combineert. 

Julius Backer (2003) is een jonge, veelzijdige pianist die zich zowel in solo-, als in kamermuziek en als liedduo specialiseert. Hij kreeg zijn eerste pianolessen op zesjarige leeftijd. Vanaf zijn elfde studeerde hij aan de Sweelinck Academie voor Jong Talent aan het Conservatorium van Amsterdam. Later studeerde hij ook in Londen en tegenwoordig in Keulen.

Samen met de getalenteerde mezzosopraan Roza Herwig vormt Julius een succesvol liedduo.

 

'Ik wil het publiek meevoeren naar een andere wereld en hen volledig laten begrijpen waar de muziek over gaat, ook al zing ik in het Frans, Italiaans of wat voor taal dan ook'

Roza Herwig