Sjoerd Derine

DOEMSDEE

Tappin-It Collective
Laat je overspoelen door deze dansvoorstelling, doordrenkt met tap, mime en percussie
vr 1 mrt 2024 20:30
vr 1 mrt 2024
20:30
  • vr 1 mrt 2024
    20:30
    Incl. garderobe
    De Kleine Willem, Enschede

Explosieve moves en apocalyptische ritmes

In DOEMSDEE danst Tappin-It Collective langs de randen van het menselijk tijdperk en probeert betekenis te geven aan het einde der tijden. Dus reken op explosieve moves en apocalyptische ritmes, vrijdag 1 maart in De Kleine Willem.

We vernietigen onze perfect home (in de woorden van David Attenborough) en toch willen we het eeuwige leven leiden. We knuffelen struiken om tot rust te komen. We vieren het leven door onszelf te verdoven en tot de laatste dag voort te planten. We spelen graag de hoofdrol in onze eigen film en zijn vernietigend en levenslustig tegelijk.

Laat je overspoelen door deze dansvoorstelling à la Tappin-It Collective, doordrenkt met tap, mime en percussie. Ze gaan dansen tot hun voeten in de fik vliegen, vreten bloemen tot ze in de natuur oplossen, vechten tot het kikkers regent en zoenen met de weergoden tot hun hoofden wegwaaien. Als het einde maar spectaculair is.

'Wie wil, kan zich focussen op de heftige thema’s, maar wie vette ritmes wil horen en spectaculaire dansscènes wil zien, komt ook helemaal aan zijn trekken'

Tappin-It Collective
Jurjen Bolsenbroek

Credits

Performers: Rowan Kievits, Robin Lie, Doortje Peters & Raquel Tijsterman/Britt Scheltens
Eindregie: Luc Van Esch
Muziek: Jurre Thuijs
Techniek: Volkert Lenselink

Tappin-It Collective

Tappin-It Collective is een danstheatergezelschap dat eigenzinnige multidisciplinaire voorstellingen maakt, doordrenkt van moderne tapdance, mime en muziek.