Hester Doove

Nieuwjaarsconcert met Caraïbische swing

Phion, Orkest van Gelderland & Overijssel
Dans mee het nieuwe jaar in met een Caraïbsich programma met Izaline Calister, haar band en Phion onder leiding van Wayne Marshall
zo 7 jan 2024 14:30
zo 7 jan 2024
14:30
  • zo 7 jan 2024
    14:30
    INCL. GARDEROBE, KOFFIE/THEE VOORAF EN (PAUZE)DRANKJE
    Muziekcentrum, Enschede
    Grote Zaal

Izaline Calister zingt over het warme eiland, de dansen, de eeuwig waaiende wind, de zon, de zee en het zout

Vergeet even de Nederlandse winter, voor een heerlijk nieuwjaarsconcert met een flinke dosis Caraïbische zon. Die schijnt zondag 7 januari volop in het Muziekcentrum Enschede bij Phion en Izaline Calister en haar band.

De Curaçaos-Nederlandse zangeres, componiste en songwriter Izaline Calister zingt over het warme eiland, de dansen, de eeuwig waaiende wind, de zon, de zee en het zout; het land waar je naar terugverlangt.

De muzikale leiding is in handen van de Brit Wayne Marshall. De Antilliaanse walsen en tumba’s van bijvoorbeeld Jan Gerard en de gebroeders Palm, maar ook de muziek van Latijns-Amerikaanse componisten als Marquez, Revueltas en Ginastera, zijn bij hem in goede handen.

Dans mee het nieuwe jaar in!

Boek een inleiding
Voorafgaand aan dit concert wordt een inleiding gegeven. Deze is heel makkelijk te boeken tijdens het bestellen van de kaarten.

Boek een inleiding
Voorafgaand aan dit concert wordt een inleiding gegeven. Deze is heel makkelijk te boeken tijdens het bestellen van de kaarten.

'Ik zong als kind bij jeugdkoor Perlitas, pareltjes. Dat was wat Kinderen voor Kinderen hier is. We traden heel veel op, ik vond het geweldig. Maar het bestond gewoon niet dat dat ook een vak kon zijn'

Izaline Calister

Credits

-Wayne Marshall: dirigent
-Izaline Calister: zang