Mark Engelen

No ponies – Een éénmansrevue

Alex Klaasen
Heerlijke éénmansrevue in de lijn van Showponies 1, 2 en Snowponies
di 21 nov 2023 20:00
di 21 nov 2023
20:00
  • di 21 nov 2023
    20:00
    Incl. garderobe, koffie/thee vooraf en (pauze)drankje
    Wilminktheater, Enschede
    Pay. Zaal

Alex Klaasen doet het helemaal alleen en vertolkt alle hoogtepunten uit het klassieke ballet

Na het overweldigende succes van Showponies 1, 2 en Snowponies is Alex Klaasen weer alleen. Gewoon, omdat hij daar behoefte aan heeft. Even niet dat gehinnik om hem heen, even niet constant dat paradepaardje moeten uitgangen. Nee, gewoon even tijd voor hemzelf. Dat momentje voor Alex vindt plaats op dinsdag 21 november in de Pay. Zaal van het Wilminktheater als hij de éénmansrevue No ponies speelt.

Het wordt met Alex even reflecteren. Juist in een tijd waarin we geacht worden precies te weten wat we vinden en haast gedwongen worden overal onze mening over klaar te hebben gaat Alex in retraite omdat het ook heel lekker kan zijn om het soms even niet te weten. Maar daar moet je je aan overgeven. In je eentje. Of misschien met een héél klein beetje publiek erbij…

In No ponies passeert een bonte stoet aan kleurrijke types de revue . Er wordt uiteraard weer belachelijk veel gezongen, van opera tot akoestische zingende zaag en zal Alex in zijn eentje alle hoogtepunten uit het klassieke ballet repertoire vertolken. Dat doet hij zonder hulp, maar wel in een echte balletmaillot.

'Never a dull moment met Alex Klaasen'

Theatersinnederland.nl

Wie is Alex Klaasen?
Alex Klaasen is één van de meest veelzijdige makers van dit moment. Hij is acteur, theatermaker en zanger en heeft inmiddels meerdere prestigieuze prijzen op zijn naam.
Afgelopen seizoenen stond Alex in de theaters met De Alex Klaasen Revue - Showponies 1 en 2. Voor Showponies 1 ontving hij een nominatie voor de Poelifinario en won de Annie M.G. Schmidt-prijs voor het nummer Gewoon Opnieuw uit Showponies 2. Alex won de Poelifinario (de prijs voor het indrukwekkendste cabaretprogramma) voor Showponies 2.