Comedy Night @ De Kleine Willem

Comedytunes
Heerlijke avond lachen met Samir Fighil, Jacob Spoelstra, Chris Verlaan en Tim Hartog
do 26 okt 2023 20:30
do 26 okt 2023
20:30
  • do 26 okt 2023
    20:30
    Incl. garderobe
    De Kleine Willem, Enschede

Comedytunes Comedy Night: er valt nooit genoeg te lachen!

Bij de Comedy Night zie je in De Kleine Willem drie van de beste comedians van Nederland. Een Master of Ceremony praat de avond aan elkaar. De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. Een groot arsenaal aan comedians speelt in de shows: van bekende namen tot opkomende talenten. 

De maffe verhalen van de comedians zorgen dat je automatisch endorfine en gelukshormonen gaat aanmaken. Na een avondje zul je merken dat je weer buiten staat met een fris en energiek gevoel. Gun jezelf die volle tank endorfine en dat frisse en energieke gevoel.

Wie staan er vanavond op het podium van De Kleine Willem?

Samir Fighil (Master of Ceremony)
Samir Fighil personages, in combinatie met de passie om verhalen te vertellen en daar mensen mee aan het lachen te maken, maken dat Samir in 2011 zijn podiumdebuut maakt in de wereld van comedy en cabaret. Hoewel Samir al een tijdje meeloopt en in de meeste theaters in Nederland heeft gestaan, heeft hij in 2019 de persoonlijkheidsprijs van het Cameretten cabaretfestival gewonnen.

Jacob Spoelstra
Jacob Spoelstra is een comedian en een gortdroge Fries. Iets wat keer op keer aanslaat. Hij kan met de simpelste dingen de hele zaal op zijn kop zetten. Jacob heeft al een zeer succesvolle carrière erop zitten. Zo heeft hij onder meer gespeeld op Lowlands.

Chris Verlaan
Chris Verlaan is data-analist en heeft autisme. ''Word autist, word autist het is beter dan verkrachter of zelfmoordterrorist'', zong Chris in een uitverkocht Luxortheater in Rotterdam, waarop zowel de jury als het publiek van Cameretten hem tot winnaar kroonde.

Tim Hartog
Tim Hartog stond in 2010 in de halve finale van Cameretten. Op TikTok is Tim een hit wat resulteerde in twee keer een uitverkocht Oude Luxor in Rotterdam voor zijn soloshow. Komt langs en ontdek deze grappige Rotterdammert.

Comedy Night ongedwongen avond, met drankje binnen handbereik