Comedy Night @ De Kleine Willem

Comedytunes
Heerlijke avond lachen met Marlon Kicken, Sjoerd Janssen, Klaas Prins en Jeroen Leenders
do 30 nov 2023 20:30
do 30 nov 2023
20:30
  • do 30 nov 2023
    20:30
    Incl. garderobe
    De Kleine Willem, Enschede

Comedytunes Comedy Night: er valt nooit genoeg te lachen!

Bij de Comedy Night zie je in De Kleine Willem drie van de beste comedians van Nederland. Een Master of Ceremony praat de avond aan elkaar. De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. Een groot arsenaal aan comedians speelt in de shows: van bekende namen tot opkomende talenten. 

De maffe verhalen van de comedians zorgen dat je automatisch endorfine en gelukshormonen gaat aanmaken. Na een avondje zul je merken dat je weer buiten staat met een fris en energiek gevoel. Gun jezelf die volle tank endorfine en dat frisse en energieke gevoel.

Wie staan er vanavond op het podium van De Kleine Willem?

Marlon Kicken (Master of Ceremony)
Marlon Kicken is een goedlachse comedian. Hij is al een fenomeen als hij het podium opkomt. Begonnen als tonprater speelt hij momenteel als cabaretier elke zaal plat met zijn komische observaties. Een comedyset van Marlon Kicken staat bol van de gekke observaties en kromme inzichten.

Sjoerd Janssen
Alles wat vanzelfsprekend lijkt, is voor Sjoerd Janssen een dagtaak. Het sociale speelvlak verandert bij Sjoerd in een schaakbord, waarbij elke mogelijke zet uitgedacht moet worden. Maar hij kan helemaal niet schaken. Zijn comedy is zo wereldvreemd dat het herkenbaar wordt.

Klaas Prins
Met zijn energieke humor en absurde wendingen verrast Klaas Prins zijn publiek. Hij is ontwapenend, muzikaal en verhalend, maar blijft altijd onvoorspelbaar. Klaas stond in 2016 in de finale van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en hij won de publieksprijs op het Leeuwarder Cabaret Festival.

Jeroen Leenders
Jeroen Leenders behoort tot de grotere namen in de Belgische comedyscene. Hij is ook de eerste Belg die officieel is toegetreden tot de Comedytrain. Zijn show The Jeroen Leenders Experience is keer op keer een groot succes.

Comedy Night ongedwongen avond, met drankje binnen handbereik