Comedy Night @ De Kleine Willem

Comedytunes
Heerlijke avond lachen om stand-up in puurste vorm
do 25 jan 2024 20:30
do 25 jan 2024
20:30
  • do 25 jan 2024
    20:30
    Incl. garderobe
    De Kleine Willem, Enschede

Comedytunes Comedy Night: er valt nooit genoeg te lachen!

Bij de Comedy Night zie je in De Kleine Willem drie van de beste comedians van Nederland. Een Master of Ceremony praat de avond aan elkaar. De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. Een groot arsenaal aan comedians speelt in de shows: van bekende namen tot opkomende talenten. 

De maffe verhalen van de comedians zorgen dat je automatisch endorfine en gelukshormonen gaat aanmaken. Na een avondje zul je merken dat je weer buiten staat met een fris en energiek gevoel. Gun jezelf die volle tank endorfine en dat frisse en energieke gevoel.

Wie staan er op het podium van De Kleine Willem?

Jeroen Pater (master of ceremonies)
Master of ceremonies Jeroen Pater behoort tot de eerste generatie stand-upcomedians in Nederland. Zo behoorde hij onder meer tot de Comedy Explosion. Jeroen is een bezig bij. Zo is hij oprichter van de Utrechtse comedyclub het Comedyhuis en organisator van het Utrechtse International Comedy Festival in TivoliVredenburg, het grootste comedyfestival in de Benelux.

Finn Visser
Finn is geen gewone comedian; hij is een denker die diepgaande concepten onderzoekt op een toegankelijke manier. Hij zou zonder twijfel de titel van filosoof verdienen. Maar maak je geen zorgen: zijn show draait niet alleen om intellectueel gepieker. Finn weet ook als geen ander hoe hij de bezoekers aan het lachen kan maken.

Patrick Meijer
Patrick Meijer is een geboren tukker en een bevlogen stand-upcomedian. Hij speelt al jaren met plezier en succes door het hele land. Met zijn onnavolgbare stijl maakt hij elk optreden tot een comedyfeestje. Van de Zwarte Cross tot huiskameroptredens en van Berlijn tot Londen: overal wordt er om hem gelachen. In Utrecht is hij ook één van de vaste gezichten van het Comedyhuis.

Roel C Verburg (headliner)
Als een van de weinige comedians in Nederland weet Roel C. Verburg stand-upcomedy te combineren met muziek. Waar bij de meeste cabaretiers de liedjes vaak een rustpunt vormen, gaan bij Roel de grappen (ook in zijn liedjes) in hoog tempo door. Tegenwoordig speelt hij elke vrijdagochtend een liedje bij Jeroen van Inkel (Rinkeldekinkel) op Radio Veronica. Op TV trad hij onder meer op in Kopspijkers. Roel speelde naast twee avondvullende theatertournees ook nog in ontelbaar veel kroegen, op poppodia, in theaters en concertzalen en meerdere keren malen op festivals als de Zwarte Cross en Lowlands.

Comedy Night ongedwongen avond, met drankje binnen handbereik