Mees Kees op kamp

Luuk Haaze, Mylène d’Anjou, Anouk van Nes en een kindercast
Leukste meester van Nederland geeft eigen draai aan alles wat op zijn pad komt / Vier ⭐️⭐️⭐️⭐️ sterren in Trouw
vr 10 mei 2024 19:00
vr 10 mei 2024
19:00
  • vr 10 mei 2024
    19:00
    Incl. garderobe
    Wilminktheater, Enschede
    Pay. Zaal

Met Mees Kees erbij wordt het hoe dan ook één groot avontuur

Naast de bekende boekenreeks en filmhits komt Mees Kees eindelijk naar het theater. Dat doet hij op vrijdag 10 mei in het Wilminktheater met de sprankelende voorstelling Mees Kees Op Kamp.

Mees Kees gaat met zijn klas op kamp naar de duinen. Omdat mevrouw Dreus wil dat het vooral een leerzame werkweek wordt, geeft ze Mees Kees een goed dichtgetimmerd werkplan mee. Maar Mees Kees zou Mees Kees niet zijn als hij zelfs van het werkplan van mevrouw Dreus een geweldig kamp weet te maken. Zwemmen is immers ook werken en een zeester zie je toch het beste ìn de zee. Zo geeft Mees Kees altijd weer zijn eigen draai aan alles wat op zijn pad komt.

Pak je tent in en neem je tandenborstel mee, want alle bezoekers mogen mee op kamp. Ondanks het werkplan van mevrouw Dreus weten we één ding zeker: met Mees Kees erbij wordt het hoe dan ook één groot avontuur.

Sterren
Kranten en cultuurwebsites strooiden heel wat sterren uit over deze vrolijke voorstelling. Zo beoordeelden onder meer Trouw en Musicalweb Mees Kees op kamp met vier ⭐️⭐️⭐️⭐️ sterren. 'De ontwapenende Luuk Haaze als Mees Kees, met zijn warme stem, open blik en zijn vermogen om zich in ieder kind in te leven, wil iedereen wel als meester hebben', oordeelt Trouw. En Musicalweb omschrijft het als 'een erg vermakelijke voorstelling'.

'De creatieve aanpak van Mees Kees, die we al kennen uit de boeken en films, staat centraal en zorgt voor een lach op het gezicht van jong en oud. Hij bewijst keer op keer dat er voor elk probleem een oplossing is. Tegelijkertijd worden diverse belangrijke thema's op een mooie wijze verweven in het verhaal, waardoor de voorstelling niet alleen vermakelijk is maar ook raakt aan herkenbare aspecten van het leven op de basisschool'.

Perspresentatie Mees Kees op Kamp

Na afloop meet & greet
Na afloop van de voorstelling kunnen de bezoekers de cast van Mees Kees ontmoeten tijdens een gezellige meet & greet.

Pak je tent in en neem je tandenborstel mee

Credits

-Mees Kees: Luuk Haaze
-Mevrouw Dreus: Mylène D'Anjou
-Katrien, campinghoudster en moeder van Tobias: Anouk van Nes

Aftermovie première