Boy Hazes

Wien bleibt Wien 2.0

Camerata Amsterdam – Kiev o.l.v. Jeroen Weierink met o.a. Claudia Patacca
Hét romantische muziekfeest vol sprankelende champagne voor jong en oud, met onder anderen sopraan Claudia Patacca
za 20 jan 2024 20:00
za 20 jan 2024
20:00
  • za 20 jan 2024
    20:00
    Incl. garderobe en (pauze)drankje
    Muziekcentrum, Enschede
    Grote Zaal

Romantisch programma met vocale topsolisten als Claudia Patacca en Sef Thissen

Wien bleibt Wien 2.0 is hét romantische muziekfeest op zaterdag 20 januari in het Muziekcentrum in Enschede. Het wordt een programma waarin jong en oud zich kan onderdompelen in een ultieme nieuwjaarssfeer die bruist als sprankelende champagne.

Het prachtig programma zit vol vocale solisten die hun sporen hebben verdiend op de grote nationale en internationale podia. Zo staan de Oldenzaalse sopraan Claudia Patacca en de sympathieke bariton Sef Thissen samen met dansers van het Kiev Ballet garant voor een geweldige voorstelling. 

Camerata Amsterdam heeft haar naam voor deze gelegenheid aangepast naar Camerata Amsterdam-Kiev. Oekraïense en Nederlandse musici spelen samen en zorgen voor een sfeervolle instrumentale omlijsting van het programma.

Regisseur Mark Krone, bekend van vele musicals en opera’s in binnen- en buitenland, maakt er weer een prachtige avond van. Het geheel staat onder muzikale leiding van de vermaarde maestro Jeroen Weierink, die op unieke en aanstekelijke wijze het programma dirigeert en presenteert.

-Language no problem

Klik HIER voor een interview met Jeroen Weierink, de in Ootmarsum geboren en getogen dirigent van Camerata Amsterdam-Kiev

'Wien bleibt Wien 2.0 biedt rond de feestdagen in 2023/2024 wederom een feest der herkenning'

Nederlandse Theater Kassa

Wat is Camerata Amsterdam?
Camerata Amsterdam is opgericht door dirigent en violist Jeroen Thesseling. Het bestaat uit getalenteerde musici die kamermuziek en klassieke muziekuitvoeringen verzorgen. Met een focus op intieme settingen en interactie met het publiek, brengen ze een breed repertoire ten gehore, variërend van werken van klassieke meesters tot hedendaagse composities.
Camerata Amsterdam draagt bij aan de muzikale cultuur door het uitvoeren van concerten, optredens op festivals en de verspreiding van klassieke muziek.