Van WC Madame tot Diva

Sederginne
Voorstelling gaat niet door
do 11 jan 2024 20:30
do 11 jan 2024
20:30
  • do 11 jan 2024
    20:30
    Incl. garderobe
    De Kleine Willem, Enschede

Sederginne: "Dromen komen uit, maar je moet dan wel durven dromen"

- Deze voorstelling is wegens productionele redenen afgelast -

De hilarische Belgische dragqueen Sederginne, die bij een groter publiek bekend werd door haar deelname aan het eerste seizoen van Drag Race Holland, is donderdag 11 januari met haar eerste soloshow Van WC Madame tot Diva te zien in De Kleine Willem.

In Van WC Madame Tot Diva volgen we Sederginne op weg naar de top aan de hand van eerlijke verhalen, grappige sketches en wervelende lip-syncoptredens. Ook komen we erachter of haar bekendheid en succes haar daadwerkelijk gelukkig maken.

Sederginne is de eerste dragqueen die het theater in gaat met een one-womanshow. Ze blikt terug op hoe het ooit begon - bekendste en beruchtste toiletjuffrouw in Antwerpen en medewerkster van een uitvaartcentrum - en wat haar op de weg naar de top gevormd heeft.

Sederginne begon met drag toen ze 15 jaar oud was. Na haar deelname aan Drag Race Holland nam haar carrière een vlucht. Tegenwoordig presenteert ze onder meer de Nederlandse versie van de Netflix-show I Like To Watch.

"Het is heel spannend om het theater in te gaan, maar natuurlijk ook heel erg leuk. Ik heb al veel optredens gedaan in grote en hele kleine tenten. Dat ik nu het theater in ga met een solo-show is een droom die uitkomt."

Klik HIER voor een interview met Serge Quik a.k.a. Sederginne: 'Als dragqueen moet je een olifantenhuid hebben'

'Roses are red and violets are blue, Sederginne is coming to you'

Sederginne