Renzo Gerritsen

OERsterk TheatertOER

Richard de Leth
Bestsellerauteur geeft inzicht in de handleiding van het lichaam
vr 16 feb 2024 20:30
vr 16 feb 2024
20:30
  • vr 16 feb 2024
    20:30
    Incl. garderobe
    De Kleine Willem, Enschede

Richard de Leth: ‘Het is tijd voor verandering’

''Hoe komt het dat we de gebruiksaanwijzing van ons mobieltje beter kennen dan van ons eigen lichaam? Het resultaat is dat de moderne mens steeds dikker, zieker en zwakker wordt. Het is tijd voor verandering.'' Dat vindt Richard de Leth die op vrijdag 16 februari in De Kleine Willem zijn inspirerende verhaal vertelt.

In de OERsterk TheatertOER geeft bestsellerauteur drs. Richard de Leth inzicht in de handleiding van jouw lichaam. Hij laat je zien met welke simpele stappen jij je gezondheid kunt versterken. Geen taaie kost, maar een ontspannen avond met essentiële leefstijlkennis, anekdotes en grappige verhalen. ''Is je lijf je lief, leef dan preventief'', is zijn motto.

De Leth besloot na zijn doctoraal geneeskunde zijn witte jas aan de wilgen te hangen. Hij wist alles over ziektes en de dood, maar niets over optimale gezondheid en het leven. Hij volgde diverse holistische opleidingen en ging in binnen- en buitenland op ontdekkingsreis. Hij leefde elf dagen als oermens in de Spaanse Pyreneeën, beklom in korte broek met Wim Hof de Kilimanjaro en ging zelfs in training bij de special forces.  

Het resultaat is het leefstijlplatform OERsterk, waarmee hij met zijn team vijf miljoen mensen naar een beter leven wil begeleiden.

Het is zijn missie dat ieder mens de juiste kennis en vaardigheden heeft voor een optimale zelfzorg.

‘Met het juiste zelfmanagement stimuleer je jouw zelfgenezend vermogen en word je vitaler, fitter en slanker’

Richard de Leth
Richard de Leth

Wie is Richard de Leth?
Richard de Leth is auteur van elf bestsellers (een half miljoen exemplaren verkocht), veelgevraagd spreker en host van de OERsterk Podcast waarin experts, pioniers en dwarsdenkers een podium krijgen. Hij is diverse keren in nationale media te gast geweest en stond in een uitverkocht DeLaMar Theater.