Set Vexy

Escape

Niels Houtepen
Illusionist en 'verwonderaar' Niels Houtepen: van de verjaardag van Shakira naar De Kleine Willem
za 13 jan 2024 20:30
za 13 jan 2024
20:30
  • za 13 jan 2024
    20:30
    Incl. garderobe
    De Kleine Willem, Enschede

De vraag is: Van alle rollen die we spelen, wie zijn we nou echt?

Hij speelde zijn voorstellingen al  in meer dan vijftien landen en mocht zelfs op het verjaardagsfeest van megaster Shakira zijn kunsten tonen. Zaterdag 13 januari staat illusionist en 'verwonderaar' Niels Houtepen met zijn programma Escape in De Kleine Willem in Enschede.

Houtepen is een veelgevraagd speaker en al vanaf jonge leeftijd geïnteresseerd in mind-experimenten en illusies. Hij weet als geen ander keer op keer de gedachten van zijn publiek te beïnvloeden, terwijl hij zelf steeds weer struikelt over de uitdaging van alledag.

Wat hij succesvol met bekende Nederlanders doet op Instagram, doet hij deze avond live met met het publiek. Deze voorstelling gaat over ouder worden en voor altijd jong willen blijven; centraal staan de dromen die we waarmaken, loslaten of simpelweg niet durven najagen.

Escape is een voorstelling over de verhalen die we onszelf vertellen en de keuzes die we maken om te zijn wie we willen zijn. Een voorstelling vol met onbegrijpelijke illusies en momenten van verwondering. Een voorstelling over de rollen die we allemaal moeten en/of willen vervullen, waarbij de vraag is: Van alle rollen die we spelen, wie zijn we nou echt?

'Communicatie is een illusie'

Niels Houtepen