Lunchconcert

Jeugdorkest Nederland
Geannuleerd wegens ziekte
do 26 okt 2023 12:30
do 26 okt 2023
12:30
  • do 26 okt 2023
    12:30
    Incl. garderobe
    Muziekcentrum, Enschede
    Kleine Zaal

Jonge talenten op podium Muziekcentrum Enschede

Geen mooiere lunch dan een muzikale lunch. Bezoek daarom de gratis lunchconcerten in de Kleine Zaal van het Muziekcentrum Enschede. Het is een laagdrempelige manier om kennis te maken met verschillende muziekgenres. Het eerstvolgende lunchconcert in de serie vindt plaats op donderdagmiddag 26 oktober van 12.30 tot 13.30 uur. Dan treedt het saffier ensemble op, bestaande uit Syl van Heeringen, Ester Royé en Rozemarijn Slikkerveer.

Syl, Ester en Rozemarijn maken deel uit ban het Jeugdorkest Nederland.

Het Jeugdorkest Nederland (JON) is hét landelijk jeugdsymfonieorkest voor aanstormend muzikaal talent. In het JON spelen ruim 85 getalenteerde jongeren tussen de 14 en 21 jaar afkomstig uit het hele land. De leden combineren school of een opleiding met de liefde voor hun instrument. Diverse leden van het JON volgen een (voor)opleiding aan een conservatorium.

Lunchconcerten
Artiesten zorgen tijdens de lunchconcerten in de kleine zaal van het Muziekcentrum Enschede voor een gevarieerd programma. De concerten duren ongeveer een uur en beginnen om 12.30 uur. Aanmelden voor de lunchconcerten hoeft niet. 

Vakantie: geen lunch
Vanwege vakantie van de cateraar is er bij dit luchconcert geen lunch.

Geen mooiere lunch dan een muzikale lunch