Lunchconcert

Strijkersensemble Zwolle
Studenten viool, altviool en cello sluiten project concertprogramma af
do 16 nov 2023 12:30
do 16 nov 2023
12:30
  • do 16 nov 2023
    12:30
    Incl. garderobe
    Muziekcentrum, Enschede
    Kleine Zaal

Geen mooiere lunch dan een muzikale lunch. Bezoek daarom de gratis lunchconcerten in de kleine zaal van het Muziekcentrum Enschede. Het is een laagdrempelige manier om kennis te maken met verschillende muziekgenres. Het volgende lunchconcert in de serie vindt plaats op donderdagmiddag 16 november van 12.30 tot 13.30 uur. Dan treedt het Strijkersenemble ArtEZ Zwolle op.

Studenten viool, altviool en cello spelen twee keer per jaar in het ArtEZ Strijkersensemble. Onder leiding van viooldocente Sarah Kapustin wordt er in korte tijd een concertprogramma ingestudeerd en gepresenteerd. Dit lunchconcert is de afsluiting van het tweede project van dit studiejaar.

Tijdens dit lunchconcert kunnen bezoekers genieten van een afwisselend programma het ArtEZ Strijkersensemble.

Lunchconcerten
Artiesten zorgen tijdens de lunchconcerten in de kleine zaal van het Muziekcentrum Enschede voor een gevarieerd programma. Lunchen kan natuurlijk ook. In het Muziekcentrum zijn soep en broodjes tegen betaling verkrijgbaar.
De concerten duren ongeveer een uur en beginnen om 12.30 uur. Aanmelden voor de lunchconcerten hoeft niet.

Geen mooiere lunch dan een muzikale lunch

Wie is Sarah Kapustin?
Sarah Kapustin werd geboren in Milwaukee en behaalde haar mastersdiploma aan de Juilliard School. Eerder ontving ze de bachelors- en artistsdiploma’s van Indiana University.
Sarah woont in Nederland, waar ze actief is als kamermusicus, soliste en als concertmeester. Ze treedt ook vaak op met Amsterdam Sinfonietta, het Orpheus Chamber Orchestra in New York en het Chamber Orchestra of Europe.
Sarah is als docente verbonden aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle, het Prins Claus Conservatorium in Groningen en het Conservatorium van Amsterdam.
Sarah heeft ook masterclasses gegeven in Hong Kong, Frankrijk, Spanje, Columbia, Brazilië en de Verenigde Staten. Ze elke zomer les op de Indiana University Summer String Academy.