M. Aarten

Lunchconcert - International Piano Competition

Simon Haje
In het kader van de International Piano Competition for Young Musicians
do 15 feb 2024 12:30
do 15 feb 2024
12:30
  • do 15 feb 2024
    12:30
    Incl. garderobe
    Muziekcentrum, Enschede
    Kleine Zaal

Geniet van de jonge talentvolle Duitse pianist Simon Haje

Geen mooiere lunch dan een muzikale lunch. Bezoek daarom de gratis lunchconcerten in de Kleine Zaal van het Muziekcentrum Enschede. Het is een laagdrempelige manier om kennis te maken met verschillende muziekgenres. Het volgende lunchconcert in de serie vindt plaats op donderdagmiddag 15 februari van 12.30 tot 13.30 uur. Tijdens dit lunchconcert treedt de jonge talentvolle Duitse pianist Simon Haje op.

Voor de twaalfde keer in Enschede: pianotalenten uit de hele wereld spelen voor een internationale jury. Dit unieke in Nederland evenement combineert educatieve, creatieve en sociale elementen en is uitermate aantrekkelijk zowel voor breed publiek, als professionals.

Op vrijdagavond 23 februari is een slotconcert, tevens de finale van de groep B, waar drie finalisten soleren in een pianoconcerto met begeleiding van Phion. Daarna treden de winnaars van de jongere groep A op en worden de jury-, persjury- en publieksprijzen uitgereikt.

Ter opening van het concours speelt de eerste prijswinnaar van 2022 Simon Haje uit Duitsland in de Kleine Zaal van het Muziekcentrum Enschede een solorecital.

Lunchconcerten
Artiesten zorgen tijdens de lunchconcerten in de kleine zaal van het Muziekcentrum Enschede voor een gevarieerd programma. Lunchen kan natuurlijk ook. In het Muziekcentrum zijn soep en broodjes tegen betaling verkrijgbaar.
De concerten duren ongeveer een uur en beginnen om 12.30 uur. Aanmelden voor de lunchconcerten hoeft niet.

Geen mooiere lunch dan een muzikale lunch