Ashley Röttjers

De Joardy Show

Jim Deddes
Volledige Joardy-universum komt tot leven
do 16 mei 2024 20:30
do 16 mei 2024
20:30
  • do 16 mei 2024
    20:30
    Incl. garderobe
    De Kleine Willem, Enschede

Volledige Joardy-universum komt in De Kleine Willem tot leven

In de sketchvolle theatershow  De Joardy Show brengen Jim Deddes, Oscar Aerts en Jan Hulst op donderdag 16 mei in De Kleine Willem het volledige Joardy-universum tot leven. Het wordt een avond met de hits Harco en Brian Rompoe, zwaar ongefilterd privémateriaal van Jim en meerdere comedyworkshops van Oscar Aerts (GTST en Costa!).

Samen met regisseur Jan Hulst maakt acteur Jim Deddes (De Oost en Hardcore Never Dies) Joardy Film: een onafhankelijk platform met sketches dat is uitgegroeid tot een YouTubefenomeen.

In samenwerking met de VPRO maakten Jim en Jan drie seizoenen van de webserie Joardy Season (die in 2019 de Zilveren Nipkowschijf won) en zijn nu samen met Nick Putman wekelijks te horen in hun beruchte podcast AT6 - Het echte geluid uit Amsterdam

Uit het juryrapport van de Nipkowschijf: ‘’Je kunt veel theorieën op de humor van Joardy loslaten in een poging de genialiteit ervan te duiden. Gewoon kijken werkt sneller. En hoe vaker je het ziet, hoe leuker het wordt.”

 

'Hoe vaker je het ziet, hoe leuker het wordt'

Uit het juryrapport van de Nipkowschijf

Credits

-Met: Jim Deddes en Oscar Aerts
-Tekst: Jim Deddes en Jan Hulst
-Muziek: Nick Putman

Jim Deddes is een veelzijdige artiest, bekend van rollen in series zoals Mocra Maffia, Flikken Maastrischt en zijn toewijding aan de gabbercultuur in Hardcore Never Dies, waarvoor hij zelfs lessen in hakken volgde. Afkomstig uit Amsterdam, onderscheidt Jim zich niet alleen als acteur maar ook als schrijver en actieve persoonlijkheid op YouTube. Met zijn opmerkelijke stijl heeft hij diverse rollen vertolkt in populaire tv-series waardoor hij een bekend gezicht is geworden in de entertainmentwereld.

Oscar Aerts is een Nederlandse acteur, bekend van zijn bijdragen aan zowel film als televisie, waaronder de populaire serie Goede Tijden, Slechte Tijden. Zijn carrière omvat rollen in Nederlandse speelfilms zoals Costa en Gooische Vrouwen. Met gastrollen in Moordvrouw heeft hij zijn naam verder gevestigd. Momenteel staat hij vooral bekend om zijn rol als Ruut in de hitserie Vakkenvullers.

Jan Hulst is actief in de wereld van schrijven, regisseren en dient zelfs als reserve-luchtmachtpiloot. Samen met Jim Deddes heeft hij onder andere Joardy Film en de podcast AT6 gecreëerd. Een van zijn vorige voorstellingen over suïcide heeft het publiek geraakt, met het vermogen om mensen zowel te ontroeren als te laten lachen. Ontdek de diverse talenten van Jan Hulst, waarbij hij zowel verdriet als vreugde weet te brengen.