Tessa Suzanne Ruger

De Joardy Show

Jim Deddes
YouTube-fenomeen nu in De Kleine Willem!
do 16 mei 2024 20:30
do 16 mei 2024
20:30
  • do 16 mei 2024
    20:30
    Incl. garderobe
    De Kleine Willem, Enschede

Volledige Joardy-universum komt in De Kleine Willem tot leven

In de sketchvolle theatershow  De Joardy Show brengt Jim Deddes op donderdag 16 mei in De Kleine Willem het volledige Joardy-universum tot leven. Het wordt een avond met de hits Harco en Brian Rompoe, zwaar ongefilterd privémateriaal van Jim en meerdere comedyworkshops van Oscar Aerts (GTST en Costa!). Wees er snel bij want de Joardy Show gaat ziekelijk hard.

Samen met regisseur Jan Hulst maakt acteur Jim Deddes (De Oost en Hardcore Never Dies) Joardy Film: een onafhankelijk platform met sketches dat is uitgegroeid tot een YouTubefenomeen.

In samenwerking met de VPRO maakten Jim en Jan drie seizoenen van de webserie Joardy Season (die in 2019 de Zilveren Nipkowschijf won) en zijn nu samen met Nick Putman wekelijks te horen in hun beruchte podcast AT6 - Het echte geluid uit Amsterdam

Uit het juryrapport van de Nipkowschijf: ‘’Je kunt veel theorieën op de humor van Joardy loslaten in een poging de genialiteit ervan te duiden. Gewoon kijken werkt sneller. En hoe vaker je het ziet, hoe leuker het wordt.”

'Hoe vaker je het ziet, hoe leuker het wordt'

Uit het juryrapport van de Nipkowschijf

Credits

-Met: Jim Deddes en Oscar Aerts
-Tekst: Jim Deddes en Jan Hulst
-Regie: Jan Hulst
-Muziek: Nick Putman