De Magische kerstbal (4+)

Wilminktheater & Muziekcentrum Enschede
Ga mee op een onvergetelijke reis vol plezier, muziek en kerstvreugde
wo 27 dec 2023 - ma 1 jan 2024
wo 27 dec 2023
-
ma 1 jan 2024

Ga mee op een magisch avontuur vol vreugde en verrassingen

De Magische Kerstbal is een betoverende kerstvoorstelling die kleuters en hun families meeneemt op een onvergetelijke reis vol plezier, muziek en kerstvreugde. Het is de perfecte manier om samen lekker in kerstsfeer te blijven en mooie herinneringen te maken. De voorstelling wordt tussen 27 december en 5 januari meerdere keren gespeeld in de Kleine Zaal van het Muziekcentrum Enschede.

In De Magische Kerstbal nemen twee getalenteerde acteurs jonge toeschouwers mee op een magisch avontuur vol vreugde en verrassingen.

Het verhaal begint in een knus huisje in Enschede waar een ouder met een kind zich voorbereidt op Kerstmis. Ze zijn druk bezig met het versieren van hun huis en de kerstboom, terwijl ze vrolijke kerstliedjes zingen. Tijdens het optuigen van de kerstboom fantaseert het kind over cadeaus. Plotseling ontdekken ze een bijzondere kerstbal die ze nog nooit eerder hebben gezien. Deze magische kerstbal heeft de kracht om wensen te vervullen. Het kind wenst sneeuw en een dansende sneeuwpop die tot leven komt.

Na het wensen van cadeautjes, het botsen tegen de kerstboom en een brekende kerstbal, smelt ook de sneeuwpop. Na het lijmen van de kerstbal begint de bal opnieuw te glinsteren. Waarom? Dat mag je zelf meemaken op 27, 29 en 30 december en op 1  januari.

De Magische Kerstbal is geschikt voor iedereen van 4 jaar en ouder.

Pssst, je kunt nu twee gratis kaartjes winnen! Download hiernaast de kleurplaat, laat je kleuter deze mooi inkleuren en lever de plaat in voor 15 december bij de kassa van het Wilminktheater!

De perfecte manier om samen lekker in kerstsfeer te blijven en mooie herinneringen te maken