Quattro Stagioni

Leerlingen Kottenpark
Leerlingen Kottenpark presenteren hun eigen ontworpen voorstelling
do 18 apr 2024 19:30
do 18 apr 2024
19:30
  • do 18 apr 2024
    19:30
    Incl. garderobe
    Wilminktheater, Enschede
    Pay. Zaal

Leerlingen Kottenpark presenteren hun eigen ontworpen voorstelling "Quattro Stagioni". Donderdag 18 april vindt de jaarlijkse Muziek- en Dansavond van Stedelijk Lyceum Kottenpark plaats in het Wilminktheater in Enschede. Een gevarieerde avond vol muziek, dans en theater geschikt voor alle leeftijden.

Leerlingen van Kottenpark laten hun eigen interpretaties van het thema 'Quattro Stagioni' zien in kunstzinnige vorm. Klassiek ballet, Bon Jovi, alles omringd door theater en werk van onze leerlingen van de kunststroom beeldend, de avond heeft zeker voor iedereen wel iets! 

Kaarten zijn te reserveren via reserveren.kot@hetstedelijk en kosten 10 euro per stuk.

 

Over Kottenpark

Het Stedelijk Kottenpark is een middelbare school in het noorden Enschede met een cultuur- en wetenschapsprofilering. De school is de een van de twaalf Damu scholen in Nederland, wat betekent dat er een officiële Vooropleiding Dans wordt aangeboden, deze vooropleiding is aangesloten bij Artez Hogeschool. Daarnaast is het één van de 54 CultuurProfielscholen in Nederland, waardoor leerlingen naast het reguliere programma kunnen kiezen voor de kunstklas muziek, beeldend, theater of wdt. De laatste is een combinatie van de wetenschaps en cultuurprofilering, de afkorting staat voor wetenschap, design en techniek. 

Daarnaast vinden we op Het Stedelijk Kottenpark het belangrijk dat ontspannen en creatief met elkaar omgaan, maar waar we ook willen dat de leerling het beste uit zichzelf haalt. Het is een school waar je jezelf mag en kan zijn.