DI-RECT 21 september in Grote Zaal van Muziekcentrum Enschede

do 4 jan. 2024

ENSCHEDE - De Haagse rockband DI-RECT komt zaterdag 21 september de Grote Zaal van het Muziekcentrum Enschede op zijn kop zetten met hits en werk van de nieuwe plaat die, naar verwachting, in het voorjaar verschijnt. De kaartverkoop voor dit concert, onderdeel van de Sphinx-clubtour van de band, begint maandag 8 januari om 10.00 uur.

Met Marcel Veenendaal, Spike van Zoest, Bas van Wageningen, Jamie Westland en Paul Jan Bakker heeft DI-RECT volop muzikaliteit in huis. Dat leidde de afgelopen tijd tot het ene succes na het andere. Soldier On werd een pilaar in het recente repertoire van de band en het prachtige Wild Hearts-album werd in no time goud. Through The Looking Glass was in 2022 het meest gedraaide nummer op de Nederlandse radio.

Afgelopen jaar volgden - onder meer - een grandioze show op Pinkpop, uitverkochte optredens in Ahoy en een spectaculair concert met het Residentie Orkest. Met in 2025 het 25-jarig bestaan op de agenda, kunnen we eigenlijk alleen maar nóg meer moois verwachten. 

Dit concert is een samenwerking van Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede en Metropool.

Klik vanaf maandag 8 januari 10.00 uur HIER voor kaarten!