Podiumpas 2023 - 2024

 

Met de Podiumpas kunt u onbeperkt naar voorstellingen en concerten bij meer dan 30 aangesloten podia verspreid over heel Nederland. Ook bij het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede. Op Podiumpas.nl vindt u een overzicht van de podia waar u de pas kunt gaan gebruiken.

Houd deze pagina in de gaten voor de nieuwe startdatum van het bestellen met de Podiumpas.

Podiumpas is meer dan een pas. Podiumpas is een kans om deel uit te maken van een collectieve beleving. Met mensen die zich willen laten inspireren en verwonderen. Mensen die onbeperkt willen genieten van al het moois dat de podia te bieden hebben. Een kans op een ervaring die niet compleet is zonder u. Podiumpas is de sleutel tot een andere realiteit. Tot nieuwe ervaringen en inzichten. Tot nieuwe ideeën en nieuwe zin. Zie het als therapie of een mentale workout. Een mogelijkheid om anders te kijken, anders te denken en anders te voelen. Let maar op: u zult harder huilen en harder lachen. U wordt blij, verdrietig, euforisch, geroerd, getroost en uitgedaagd. Het is een oplaadpunt. Een vat vol hoop, een bron van plezier en een golf van liefde. Zie het vooral als meer dan een pas.

 

Reserveren

Met uw podiumpas kunt u telefonisch een kaartje reserveren vanaf 30 dagen voor aanvang van de voorstelling of concert naar keuze. Op de voorstellingsavond ligt uw toegangsbewijs bij de kassa klaar. U kunt op dit moment helaas nog geen voorstellingen digitaal reserveren.

We snappen dat u vragen heeft over het gebruik van de Podiumpas. Bekijk of uw vraag hieronder staat of neem contact op. 

Welke voorstellingen en concerten kan ik bezoeken?
Met de Podiumpas kunt u alle voorstellingen en concerten van ons reguliere aanbod bezoeken. Uitverkochte voorstellingen zijn uitgesloten. U kunt 30 dagen voor de voorstelling een reservering maken via onze kassa. Op de voorstellingsavond ligt uw toegangsbewijs bij de kassa klaar.

Voor welke voorstellingen geldt de pas niet?
De pas geldt niet voor uitverkochte voorstellingen, voorstellingen met een externe kaartverkoop of arrangementen (voorstelling i.c.m. een randprogramma). 

Waarom geldt de pas niet voor alle voorstellingen?
We kunnen alleen losse voorstellingen aanbieden die via ons eigen ticket-systeem geboekt kunnen worden.

Wat als een voorstelling of concert is uitverkocht?
Dan kunt u natuurlijk ook kiezen voor een andere voorstelling waar nog wel plaats voor is. U kunt ook kijken of de voorstelling nog speelt op een andere avond of in een andere stad.

Kan iemand anders op mijn pas of kan ik een pas delen?
Nee, de Podiumpas is persoonsgebonden. Er wordt gevraagd u te legitimeren.

Overige vragen
Kijk voor overige vragen op https://podiumpas.nl/veelgestelde-vragen of neem contact op met onze kassa medewerkers. 

kassa@wilminktheater.nl
Maandag t/m vrijdag 
van 12.00 – 16.00 uur
053 485 8500