Loes Riphagen

Coco kan het! (2+)

Vanaf2 Producties
Peuterdansvoorstelling gebaseerd op geliefde boek van Loes Riphagen
wo 25 okt 2023
wo 25 okt 2023

Op zoek naar kleine kruipers op de grond, zingende vogels in de lucht en spinnende katten op straat

In de tuin, op je balkon, gewoon voor je neus op straat: dieren zijn eigenlijk overal om ons heen. Op zoek naar kleine kruipers op de grond, zingende vogels in de lucht en spinnende katten op straat: ga op woensdagmiddag 25 oktober om 14.30 en 16.00 uur in de Kleine Zaal van het Muziekcentrum mee op avontuur en ontdek alle dieren in de tuin. Dan vindt namelijk het Prentenboekjesfestival plaats met de voorstelling Coco kan het!

Beleving staat centraal tijdens het Prentenboekjesfestival. Naast de twee voorstellingen van Coco kan het! vindt ook de voorstelling Dikkie Dik & Ik plaats in het kader van het Prentenboekjesfestival. De voortstellingen worden aangevuld met vrij-spelmomenten in de foyer. Samen vormen ze een gehele theaterervaring voor peuters, kleuters en hun ouders.

De peuterdansvoorstelling Coco kan het! (2 plus), is gebaseerd op het geliefde boek van Loes Riphagen. De bezoekers ervaren de voorstelling vanuit een nest op het podium: het voelt alsof je zelf Coco bent en aan het eind van de voorstelling mag uitvliegen.
Coco kan het! is een muzikale peuterdansvoorstelling over durf, iemand aanmoedigen en samen sterk staan.

De Theaterkrant heeft genoten: ''De makers hebben een voorstelling gecreëerd die zowel kinderen als volwassenen in verrukking brengt en hen uitnodigt om samen te dansen en te dromen.''

Muzikale peuterdansvoorstelling over durf, iemand aanmoedigen en samen sterk staan

Wat is Vanaf2 Producties?
Het Prentenboekjesfestival wordt gemaakt door het productiehuis Vanaf2 Producties. ‘’We betrekken jonge enthousiaste makers uit eigen stal, maar ook nieuwe makers, soms uit onverwachte hoeken’’, zo laten ze weten. Eerdere voorstellingen die in opdracht van Vanaf2 Producties gemaakt zijn, waren onder meer Fiep heeft haast en Robbie & Roef.