Uit het hoofd

Guus Meeuwis
Bijgeboekt! Vrijdag 1 december - Guus Meeuwis Theatertour
vr 1 dec 2023 en za 2 dec 2023
vr 1 dec 2023
en
za 2 dec 2023

Voorstelling Uit het hoofd draait om het tellen van je zegeningen

Guus Meeuwis keert na vijf jaar terug in de theaters, met zijn nieuwe voorstelling Uit het hoofd. Een klinkende muzikale avond met, naast zijn bekende werk, een hoofdrol voor de liedjes van zijn gelijknamige dubbelalbum dat dit jaar verschijnt. Volop Brabantse sfeer kortom, vrijdag 1 of zaterdag 2 december in het Wilminktheater.

De zanger uit Mariahout kijkt er naar uit 'om weer thuis te komen in de theaters'. ''Na een zomer van grote gebaren in het stadion is het heerlijk om het kleine geluk te zoeken in een mooie, volle zaal van een theater of schouwburg. Tijd voor elkaar'', aldus Guus.

Samen met zijn band staat Guus garant voor een avond vol mooie verhalen en muziek. Onder regie van Servé Hermans spelen ze een voorstelling waarin het draait om het tellen van je zegeningen.

Guus: "Elk liedje is een stukje uit m’n hoofd, een hersenspinsel gegoten in muziek, dat ik graag met je wil delen. Soms om te vieren, soms om te bemoedigen. De ene keer om te bespiegelen, de andere keer om te bezinnen. Om te troosten, om te verwonderen. Het komt allemaal voorbij. Je mag zelf kiezen welk stukje je nodig hebt."

 

'Meeuwis zoekt niet het grote drama, maar de alledaagse pracht, schoonheid en het gewone. Hij behoort tot de absolute top van de makers van het Nederlandse lied'

Edison-jury over Guus Meeuwis