Erik Franssen

Het zand van gisteren (6+)

Jansen & De Boer
Poëtische muziektheatervoorstelling met poppen over de grenzeloosheid van de liefde
zo 22 okt 2023 14:30
zo 22 okt 2023
14:30
  • zo 22 okt 2023
    14:30
    Incl. garderobe
    De Kleine Willem, Enschede

Wat moet je doen als je niet bij je geliefde mag zijn? Tegen wie praat je als je niemand hebt om tegen te praten?

Jansen & De Boer nemen het publiek mee in een poëtisch verhaal over grenzeloze liefde. Over je hoofd boven water houden en kapitein zijn van je eigen schip, zelfs als je tegenwind hebt. Kom kijken naar Het zand van gisteren (6+), zondag 22 oktober in De Kleine Willem.
 
Er was eens een koning. Koning Felipe. Hij was een koning, zoals je je een koning voorstelt. Hij had een mantel en een kroon en een troon en een lakei. Nee wacht, geen lakei. De koning had een lakei nodig! En hij moest trouwen. Trouwen? Ja, Koning Felipe moest trouwen van zijn moeder. Dat hoort zo, als je koning bent. Bovendien moet je altijd naar je moeder luisteren, toch?

Koning Felipe was al tot over zijn oren verliefd. Tot over zijn prachtige zwarte haren, tot ver boven zijn hoofd. Zijn liefde was nog hoger dan een vlieger in de lucht. Maar wanneer zijn moeder erachter komt op wat voor arme sloeber hij eigenlijk verliefd is, valt alles in het water. Wat moet je doen als je niet bij je geliefde mag zijn? Tegen wie praat je als je niemand hebt om tegen te praten?

Het zand van gisteren is een poëtische muziektheatervoorstelling over de grenzeloosheid van de liefde. Over je hoofd boven water houden en kapitein zijn van je eigen schip, zelfs als je tegenwind hebt.

Onderdeel van

'Jansen en De Boer zijn een sterk duo. Ze springen goed in op de reacties van de jonge toeschouwers en ook hun onderlinge samenspel is grappig en scherp'

Theaterkrant