Corey Martin

Nachtbrakers

Bökkers
Brave huisvader Hendrik Jan Bökkers komt met rock-'n-roll en verhalen naar Muziekcentrum
vr 20 okt 2023 20:00
vr 20 okt 2023
20:00
  • vr 20 okt 2023
    20:00
    Incl. garderobe, koffie/thee vooraf en (pauze)drankje
    Muziekcentrum, Enschede
    Grote Zaal

Optredens waarbij het bier rijkelijk vloeit en het testosteron tegen het plafond knapt

Doordeweeks is hij een brave huisvader, die klaarstaat voor zijn vrouw en zijn vier kinderen. Maar zodra in het weekend zijn tuinhekje achter hem in het slot valt, ontpopt hij zich tot de frontman van een dampende rock-’n-rollband. Vrijdag 20 oktober staat Hendrik Jan Bökkers in het Muziekcentrum Enschede met Nachtbrakers.

Nachtelijke optredens waarbij het bier rijkelijk vloeit en het testosteron tegen het plafond knapt, de bandbus die bij het krieken van de dag de oprit opdraait en het gezin dat tegelijkertijd ontwaakt en zich opmaakt voor een nieuwe dag: een waar dubbelleven, waarbij de rol van rock-’n-roller naadloos overgaat in die van familieman. Een combinatie die bij vlagen uitdagend, pittig, soms ietwat onhandig, maar vooral machtig mooi is. 

Aan de hand van liedjes en verhalen neemt Hendrik Jan de bezoeker mee in zijn leven, waarbij zelden iets volgens het voorbedachte plan verloopt. En hoe hij de balans weet te bewaren in deze soms penibele, maar doorgaans vooral vrolijke chaos.

Klik HIER voor een interview met Hendrik Jan Bökkers

 

'De formatie begon in 2010 als coverband van de Achterhoekse groep Normaal onder de naam Bökkers dut Normaal'

Wikipedia