Lynn Puts

Ja, leuk - try out

Pieter Derks
Stortvloed aan actuele grappen, over waar we nu weer in beland zijn met z’n allen
wo 17 jan 2024 en do 18 jan 2024
wo 17 jan 2024
en
do 18 jan 2024

Pieter Derks is altijd scherp en kritisch, steeds vaker uitgesproken, maar nog steeds genuanceerd

Pieter Derks komt met een nieuwe voorstelling, dus dat betekent een stortvloed aan actuele grappen, over waar we nu weer in beland zijn met z’n allen. Dat wordt dus lachen op woensdag 17 en donderdag 18 januari in de Kleine Willem van de try-out van Ja, leuk.

Niemand die zo bovenop de tijdgeest zit als Pieter Derks. Hij is altijd scherp en kritisch, steeds vaker uitgesproken, maar nog steeds genuanceerd.

Zijn vorige twee voorstellingen werden genomineerd voor de Poelifinario. “Zijn verfrissende, mild-ironische kijk op de actualiteit verdient het grootste publiek”, zo schreef het AD.

Zet je schrap voor een compleet avondje uit, over alles dat hopeloos misgaat, maar dan met zoveel energie, muziek, zelfspot en levenslust gebracht dat je toch nog denkt: ja. Leuk.

‘Pieter Derks vult geen gaatjes met praatjes’

De Telegraaf

Wie is Pieter Derks?
Pieter Derks staat bekend om zijn scherpe en humoristische kijk op actuele gebeurtenissen en maatschappelijke thema's. Met zijn intelligente en charmante stijl weet hij het publiek te boeien en te vermaken.
Pieter heeft meerdere succesvolle cabaretvoorstellingen op zijn naam staan en is regelmatig te zien op televisie en in theaters door heel Nederland. Daarnaast schrijft hij columns voor verschillende media, waarin hij op zijn kenmerkende wijze zijn visie op de wereld deelt.
Zijn veelzijdige talent en humor maken hem geliefd bij een breed publiek.