Boy Hazes

100% COCO New York - de Musical

Morssinkhof Terra Theaterproducties
Van de makers van de succesvolle musicals 100% COCO, Brugklas en Misfit
za 2 mrt 2024 19:30
za 2 mrt 2024
19:30
  • za 2 mrt 2024
    19:30
    Incl. garderobe en (pauze)drankje
    Wilminktheater, Enschede
    Pay. Zaal

Coco loves New York!

Coco komt terug naar het theater. De succesvolle reeks boeken en films van Niki Smit krijgt een vervolg met een compleet nieuwe musical: 100% COCO New York. Komt dat zien op zaterdag 2 maart in de Pay. Zaal van het Wilminktheater.

Coco gaat modelessen volgen aan de Teen Vogue University. Hier leert ze alles over de sixties, pied-de-poules en punkie looks.

Coco loves New York en kan niet wachten om haar avontuur daar te beginnen. Maar dan komt haar vriendje Bruno vlak voor ze vertrekt met een verwarrende mededeling. Ze gaat naar New York, maar hoe lang kan ze daar blijven zonder Bruno kwijt te raken?

100% COCO New York - de Musical is gemaakt door de makers van de succesvolle musicals 100% COCO, Brugklas en Misfit. De eerste 100% COCO-musical werd genomineerd voor drie Musical Awards.

Klik HIER voor een interview met Anne de Blok, regisseur van 100% Coco New York - de musical. "Het knappe van de boeken van Niki Smit is hoe goed ze in de beleveniswereld van meiden van een jaar of tien tot vijftien zit"

'Acteurs geven 100% Coco-de musical glans'

Musicalworld over 100% Coco-de musical

Credits

Suzanne van der Els Wilminks Kweek, Anne de Blok Bekend van WME eigen producties