Ilse DeLange - Theatertour 2024

Ilse DeLange
Meest succesvolle Twentse muzikante ooit brengt al haar hits in de intieme sfeer van het theater
vr 1 mrt 2024 20:00
vr 1 mrt 2024
20:00
  • vr 1 mrt 2024
    20:00
    Incl. garderobe en (pauze)drankje
    Wilminktheater, Enschede
    Pay. Zaal

Of Ilse DeLange nu country, rock of pop zingt: de hits volgen elkaar in hoog tempo op

Ilse DeLange keert in 2024 terug naar de Nederlandse theaters. Ze zal met haar band, behalve nieuwe muziek, vooral veel van haar bekende hits ten gehore brengen. Op vrijdag 1 maart staat de meest succesvolle Twentse muzikante ooit met haar begeleiders op het podium van het Wilminktheater. De kaartverkoop begint vrijdag 3 november om 10.00 uur.

Sinds haar debuutalbum World Of Hurt behoort Ilse DeLange (46 al weer) tot de populairste en meest gerespecteerde artiesten van ons land. Of zij nu country, rock of pop zingt: de hits en nummer 1-albums volgen elkaar in hoog tempo op.

2023 markeerde alweer het zilveren jubileum van Ilse DeLange als artiest. Want het was in 1998 dat ze met I'm not so tough voor het eerst bij het grote publiek van zich liet horen. Tegelijk bewijst de geboren Almelose met haar nieuwe muziek helemaal van nu te zijn!

De vorige theatertour van Ilse en haar band was in het najaar van 2022 en leverde uitverkochte zalen op. Recent was ze voor de zesde en laatste keer te zien op het openluchtfestival Tuckerville, waarvan zij sinds 2014 de drijvende kracht was.

'Ik heb soms het gevoel dat het gisteren was dat mijn eerste nummer uitkwam'

Ilse DeLange
Jasper Abels