Tahsin Hasoğlu Stand-Up

Tahsin Hasoğlu
Turkse komiek komt met zijn succesprogramma naar De Kleine Willem - Deze voorstelling is in het Turks
za 20 jan 2024 20:30
za 20 jan 2024
20:30
  • za 20 jan 2024
    20:30
    Incl. garderobe
    De Kleine Willem, Enschede

Een avond vol humor, hilarische anekdotes en scherpe observaties

Kom en geniet van een avond lachen en plezier met de Turkse komiek Tahsin Hasoğlu met zijn Böyleyken Böyle stand-upshow. Deze bijzondere voorstelling, in het Turks, is zaterdag 20 januari te zien in De Kleine Willem in Enschede.

Tahsin Hasoğlu is een populaire figuur uit de comedyscene in Turkije en heeft een trouw publiek opgebouwd via zijn grappige social mediavideo's en zijn optredens in komische films. 

Na het grote succes in Turkije, brengt Tahsin Hasoğlu nu zijn geliefde show Böyleyken Böyle - letterlijk vertaald Als het zo is - naar Europa. Bereid je voor op een avond vol humor, hilarische anekdotes en scherpe observaties. Tahsin's timing en vindingrijkheid zullen je laten lachen tot je erbij neervalt. 

Of je nu een fan bent van zijn eerdere werk of nieuwsgierig bent naar zijn stijl van comedy, Böyleyken Böyle belooft een onvergetelijke ervaring te worden, vol positieve energie. 

Komiek Tahsin Hasoğlu speelde onder meer een rol in de Turkse film Bizans oyunları, waarin Maya's naar Turkije verhuizen

Wikipedia