Plankenkoorts

Gratis muzikale rondleiding tijdens de Kindermuziekweek (6+)
zo 7 apr 2024
zo 7 apr 2024

Ga samen met andere kinderen op zoek naar een operazangeres met plankenkoorts en overtuig haar toch het toneel op te komen!

Altijd al nieuwsgierig geweest naar het theater en hoe het er voor en achter de schermen aan toe gaat? Dan is Plankenkoorts (6+) echt iets voor jou. Tijdens deze muzikale rondleiding vind je antwoord op al je vragen, en meer. Reserveer dus snel je (gratis) kaarten voor zondag 7 april.

Onder begeleiding van enkele acteurs van de Reisopera ga je op ontdekkingstocht door het theater. De speurtocht speelt zich af voor en achter het toneel en soms in het decor van de opera. Je gaat samen op zoek naar een operazangeres die zich verstopt heeft, omdat ze last heeft van plankenkoorts.

Tijdens de zoektocht kom je meerdere mysterieuze dozen tegen. In elke doos vind je een andere theatereigenschap: verbeelding, emotie, techniek of tekst. Als je de operazangeres hebt gevonden, is het de bedoeling haar te verleiden om toch het toneel op te komen voor een kort optreden. Zal de operazangeres uiteindelijk haar plankenkoorts overwinnen?

Plankenkoorts is een samenwerking tussen Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede en de Nederlandse Reisopera. Er zijn twee rondleidingen, om 13.30 en 15.00 uur, steeds met plek voor 30 kinderen. Dus wees er snel bij.

Plankenkoorts is onderdeel van de Kindermuziekweek, van 5 tot en met 14 april. Voor meer informatie hierover: www.kindermuziekweek.nl