Vrijheidsconcert (4+)

Onderdeel van RUMOER festival
Vier Vrijheid met Muziek en Dans met het Wilmink Project Orkest
zo 5 mei 2024 15:00
zo 5 mei 2024
15:00
  • zo 5 mei 2024
    15:00
    staconcert
    Muziekcentrum, Enschede
    Grote Zaal

Sluit je aan bij de feestelijke afsluiting van RUMOER tijdens ons spetterende vrijheidsconcert op 5 mei. 

Het wordt een middag vol muziek, dans en plezier, perfect om met de hele familie van te genieten. Op deze bijzondere dag vieren we onze vrijheid in stijl samen met het Wilmink Project Orkest en een selectie van acht professionele zangers en zangeressen.

Wilmink Project Orkest
Het Wilmink Project Orkest, bekend om zijn dynamische en inspirerende uitvoeringen, zal de middag begeleiden met prachtige arrangementen van geliefde kinderliedjes. Dit orkest, samengesteld uit topmusici, staat garant voor kwaliteit en beleving. Hun passie en energie zijn aanstekelijk en zorgen ervoor dat jong en oud niet stil kan blijven staan.

Zing en Dans Mee!
Dit concert is meer dan alleen luisteren; het is een interactieve ervaring voor alle leeftijden. We nodigen iedereen uit om mee te zingen en te dansen. Of je nu jong bent of oud, dit concert is de perfecte gelegenheid om samen te komen en te genieten van de vrijheid die we vieren. De bekende melodieën zullen zeker herinneringen oproepen en nieuwe creëren.

Neem je familie en vrienden mee en maak deel uit van deze bijzondere dag. Het belooft een onvergetelijke ervaring te worden die je zal inspireren en verheugen. Vier met ons mee en laat je hart zingen en je voeten dansen op de ritmes van vrijheid en vreugde.