'Groot vertrouwen dat we fantastische MAMMA MIA! neerzetten'

zo 7 mei 2023

ENSCHEDE - De volledige cast van MAMMA MIA! Is gepresenteerd. Naast Brigitte Heitzer, René van Kooten en Soraya Gerrits ook hoofdrollen zijn weggelegd voor Samir Hassan, Carolina Dijkhuizen, Wieneke Remmers, Dennis Willekens en Barry Beijer. De ABBA-musical is van 12 tot en met 17 maart 2024 zes keer te zien in het Wilminktheater.

‘’Producent Ruud de Graaf en ik hebben groot vertrouwen dat we met deze zeer talentvolle cast een fantastische productie MAMMA MIA! gaan neerzetten,’’ zegt artistiek directeur Hans Cornelissen. ‘’Natuurlijk blijven het verhaal en de songs onveranderd, maar ik ben blij met de nieuwe vertaling door Jeremy Baker van zowel de dialogen als de liedteksten en de wat impressionistisch getinte vormgeving door Eric van der Palen, waarbij een Grieks dorpje als wit labyrint centraal staat.’’

Eerder werd bekend dat in MAMMA MIA! Brigitte Heitzer de rol van Donna speelt, Soraya Gerrits haar dochter Sophie vertolkt en dat René van Kooten te zien zal zijn als Sam, een van de drie mogelijke vaders van Sophie. 
De twee andere mogelijke vaders zullen worden gespeeld door Dennis Willekens (Harry) en Barry Beijer (Bill).
De beste vriendinnen van Donna worden vertolkt door Wieneke Remmers (Rosie) en Carolina Dijkhuizen (Tanya).

De rol van Sophies vriend Sky is in handen van Samir Hassan, die vorig jaar een Musical Award nominatie kreeg voor beste mannelijke hoofdrol in een kleine musical.
Andere rollen zijn er voor onder anderen Marvin Sikkema, Thom Koolen, Sander van Voorst, Melise de Winter, Rosanne Rebergen en Michael Konings.

Klik HIER voor kaarten.