Edwin Evers Band komt nu met beste covers uit 80's én 90's naar Muziekcentrum

za 23 dec. 2023

ENSCHEDE - Ze zorgen al twintig jaar lang bij elk optreden voor een feestje. Met de beste covers, door heel goede muzikanten. Zaterdag 30 november neemt Edwin Evers zijn muzikale vrienden weer mee naar het Muziekcentrum in Enschede, dit keer met de lekkerste hits uit de 80's en de 90's. Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar.

Edwin Evers formeerde zijn (cover)band ruim twintig jaar geleden, in de tijd dat hij misschien wel de populairste radio-dj van Nederland was, ook voor de broodnodige ontspanning. Inmiddels heeft hij, na een pauze van vijf jaar, zijn terugkeer achter de radiomicrofoon aangekondigd, maar hij drumt en zingt ook nog vrolijk door met zijn vrienden.

De band begon in 2011 met een eerste tour langs de theaters. Inmiddels zijn er al meerdere geweest, net als optredens bij evenementen, op festivals en in de grotere zalen. Ook was de band van Evers de huisband van de tv-programma's The Voice of Holland en Ik hou van Holland.

Een paar jaar geleden scoorde de Edwin Evers Band de ene na de andere uitverkochte zaal met de 80's Tour. Met, zoals de naam al zegt, de beste covers uit dit decennium vol heerlijke pop, rock en soul. Maar er was nog zoveel lekkere muziek over, dat de band in 2023 terugkeerde met de 80's Tour part 2. En nu is het dus tijd voor de 80's/90's Tour.

Dit concert is een samenwerking tussen Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede en Metropool.

Klik HIER voor kaarten!