William Rutten

Battle of the Bands-sensatie Bee Gees Forever naar Muziekcentrum

zo 18 feb 2024

ENSCHEDE - Ze waren dé sensatie van The Tribute - Battle of the Bands 2024: Bee Gees Forever. Na hun glorieuze overwinning, zaterdagavond, is de weg naar een daverend concert in Ahoy Rotterdam (in januari 2025) al uitgestippeld. Met als eerste grote zaal op de agenda het Muziekcentrum in Enschede, op donderdag 23 mei. Het You should be dancing!-staconcert mag je niet missen.

Het lijkt wel of heel Nederland ze inmiddels kent. De afgelopen weken verrasten ze het  publiek van het SBS-programma elke zaterdagavond weer. En ze wonnen de finale met drie keer een 10 van de jury en een 9,6 van het publiek. Daarmee scoorde Bee Gees Forever de hoogste cijfers óóit uit de afgelopen drie seizoenen! 

De legendarische gebroeders Gibb schreven als de Bee Gees talloze hits, van To love somebody, Tragedy, Stayin’ alive, How deep Is your love tot You should be dancing! Bee Gees Forever speelt ze allemaal.. en meer! Extra leuk voor de fans in de regio is dat er een duidelijke link is met Enschede.

Eyecathers Mike Ott als Barry Gibb, Jeffrey Italiaander als Robin Gibb en Martijn Bakker (medewerker van Kaliber Kunstenschool) als Maurice Gibb worden ondersteund door een heerlijke band met onder anderen drummer Yme Van Elsloo (betrokken bij meerdere eigen producties van Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede waaronder Het Kerstdiner).

Rik Haker (gitaar) en Kevin Kos (bas) zijn vers afgestudeerd aan de Popacademie in Enschede. Samen blazen ze de muziek van de Bee Gees nieuw leven in. En daar wil je, nee, daar moet je bij zijn!

Klik HIER voor kaarten!