Liefhebber

Bestelinformatie > Veelgestelde vragen > Onze Organisatie > Liefhebber

Liefhebbers hebben voordeel

Houdt u van theater of geniet u van concerten? En wilt u als eerste bestellen én op de hoogte gehouden worden? Word dan Liefhebber van Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede. Liefhebbers belonen wij graag met voordeel.

Als eerste bestellen
Zodra het nieuwe programma bekend is, kunt u als eerste kaarten bestellen, voordat de losse kaartverkoop van start gaat. Wij kunnen helaas geen kaarten garanderen, maar doen ons uiterste best om uw aanvraag te honoreren. 

Toegang tot Presentatie & Preview voorstellingen
U ontvangt van ons uitnodigingen voor speciale avonden waarin we u graag kennis laten maken met voorstellingen en concerten die bij ons in het nieuwe seizoen te zien zijn. U krijgt hier gratis toegang toe, wel dient u zich hiervoor aan te melden na het ontvangen van de uitnodiging.

Gratis naar inleidingen
U mag als Liefhebber zonder te betalen naar al onze inleidingen, met uitzondering van de inleidingen bij de concerten van Phion. Hierdoor beschikt u over interessante achtergrondinformatie over de voorstelling of het concert. U dient deze vooraf wel te boeken, hiermee bespaart u €2,75 per kaartje.

Geen boekingskosten
U betaalt als Liefhebber geen boekingskosten. Dit levert u per bestelling direct een voordeel op van €2,50.

Bijboekingen
U blijft het hele jaar als eerste digitaal op de hoogte van bijboekingen. Ook krijgt u nieuws, acties en achtergronden over artiesten, musici, voorstellingen en concerten via onze digitale nieuwsbrief gratis toegestuurd.

U steunt
Het bedrag dat u betaalt voor uw Liefhebbers Lidmaatschap zullen wij gebruiken voor het Jeugdtheaterfonds. 

Ook Liefhebber worden?
Liefhebber zijn kost € 25,- voor het seizoen 2022 – 2023 en geldt voor één huishouden. Het theaterseizoen loopt van 1 september tot en met 1 juli. U kunt zich in de verkoopperiode aanmelden door onderstaand Liefhebberschap toe te voegen aan uw winkelmandje door op de rode knop 'Toevoegen' te klikken. Of via onze kassa, mail naar kassa@wilminktheater.nl (ma t/m vr van 12.00-17.00 uur). Het lidmaatschap geldt voor één seizoen en wordt automatisch verlengd per seizoen.

Liefhebber 2022-2023

Word liefhebber van ons theater en geniet van vele voordelen!