Voorrang bij kaartverkoop en veel meer voordelen? Word Liefhebber

Bestelinformatie > Veelgestelde vragen > Onze Organisatie > Liefhebber

Liefhebbers krijgen voorrang

Fan van theater of concerten? Word dan Liefhebber van het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede. Liefhebbers krijgen vele voordelen zoals:

De beste plaatsen
Gratis naar presentaties en previews
Gratis naar inleidingen
Geen boekingskosten
Op de hoogte van bijboekingen

Liefhebbers hebben de beste plaatsen
Naast de mogelijkheid om de mooiste plekken in een van de zalen uit te zoeken, weten Liefhebbers ook zeker dat ze kaarten hebben voor voorstellingen die dreigen uit te verkopen. 

Liefhebbers krijgen toegang tot presentaties en previews
Liefhebbers ontvangen uitnodigingen voor speciale avonden waarin bezoekers kennis maken met voorstellingen en concerten die in het nieuwe seizoen te zien zijn. Na aanmelding voor deze presentatie- en previewavonden is de toegang gratis.

Liefhebbers kunnen gratis naar inleidingen
Bij sommige voorstellingen en concerten worden inleidingen gehouden. Zo krijgen bezoekers interessante achtergrondinformatie. Liefhebbers kunnen inleidingen gratis bezoeken (met uitzondering van de inleidingen van Phion). Dat scheelt toch mooi 2,75 euro per kaartje. Wel even vooraf reserveren.

Liefhebbers betalen geen boekingskosten
Wie Liefhebber is van het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede, betaalt geen boekingskosten. Dit levert per bestelling direct een voordeel op van 2,50 euro.

Liefhebbers blijven digitaal op de hoogte van extra voorstellingen en concerten
Liefhebbers worden het hele jaar als eerste digitaal op de hoogte gesteld van bijboekingen van extra voorstellingen en concerten. Ook krijgen Liefhebbers nieuws, acties en achtergronden over artiesten, musici, voorstellingen en concerten via de digitale nieuwsbrief gratis toegestuurd.

Liefhebbers betalen slechts 25 euro
Wie Liefhebber wordt, betaalt hier het seizoen 2023-2024 slechts 25 euro voor. Dat bedrag geldt voor het hele huishouden én voor het hele theaterseizoen. Hoe mooi is dat?

Liefhebber worden? Aanmelden gaat heel makkelijk!
Liefhebber worden van het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede? Aanmelden gaat heel makkelijk. Voeg onderstaand Liefhebberschap toe aan het winkelmandje door op de rode knop 'Toevoegen' te klikken. 

Een Liefhebberschap aanvragen kan ook via de kassa van het Wilminktheater (maandag tot en met vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur) of door een e-mail te sturen naar kassa@wilminktheater.nl.

Liefhebber 2023-2024

Word liefhebber van ons theater en geniet van vele voordelen!


Liefhebbers steunen ons Jeugdtheaterfonds
Het volledige bedrag dat Liefhebbers voor hun lidmaatschap betalen, wordt gebruik voor het Jeugdtheaterfonds van het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede.