Johannes Vande Voorde

Ten Aarzel

Pieter Verelst
Louter vijf ⭐⭐⭐⭐⭐ sterren voor Vlaamse cabaretier: 'Elke seconde spannend'
vr 13 okt 2023 20:30
vr 13 okt 2023
20:30
  • vr 13 okt 2023
    20:30
    Incl. garderobe
    De Kleine Willem, Enschede

'Pieter Verelst trekt alle komische en muzikale registers open'

Pieter Verelst bestelt een paard op AliExpress. Maar er gaat iets mis. Nu blokkeert het paard zijn gang, terwijl hij er juist mee op pad wilde om samen auditie te doen voor Cirque du Soleil. Wat te doen? Het antwoord wordt op vrijdag 13 oktober gegeven in De Kleine Willem. Stap in Pieters wereld vol verrassende verhalen, typische humor en muzikale vondsten tijdens Ten Aarzel.

De Vlaamse cabaretier wordt geroemd om zijn briljant absurdisme. Net als in zijn vorige voorstellingen Mijn broer & ik en Amai viert ook in Ten Aarzel het absurdisme hoogtij.  

De pers is lovend over Ten Aarzel: ‘’Pieter Verelst zuigt je onherroepelijk mee in zijn krankzinnige wereld’’, aldus De Standaard die vijf ⭐⭐⭐⭐⭐ geeft. ‘’Pieter Verelst blijft uniek in zijn humor en manier van vertellen’’, meldt Musical Vibes.

Andere lovende reacties:
-'Dit was meesterlijk' - Theaterparadijs ⭐⭐⭐⭐⭐

-'Niemand wist ons dit seizoen zo in de ban te krijgen als Pieter Verelst, de meest talentrijke Vlaamse cabaretier in lange tijd.'-  De Standaard ⭐⭐⭐⭐⭐

-'Elke seconde spannend'-  Theaterparadijs ⭐⭐⭐⭐⭐ 

-'Verelst trekt alle komische en muzikale registers open.' - Het Nieuwsblad ⭐⭐⭐⭐⭐

'Verelst trekt alle komische en muzikale registers open'

Het Nieuwsblad ⭐⭐⭐⭐⭐

Wie is Pieter Verelst?
Pieter Verelst is een Vlaams acteur en cabaretier. Als cabaretier maakte hij twee avondvullende voorstellingen Mijn broer en ik en Amai. Beide voorstellingen kregen lovende kritieken. In 2014 won hij zowel de juryprijs als de persoonlijkheidsprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival. In 2016 won hij de juryprijs op het Cameretten Festival.