Willem van Walderveen

The Christmas Night

ZO! Gospel Choir, Kimberly Maasdamme, Esther Pierweijer, Remy van Kesteren e.v.a.
THE CHRISTMAS NIGHT MAAKT OOK DIT JAAR STATUS ALS 'NIGHT OF THE PROMS VAN HET OOSTEN' WEER WAAR - PRESENTATIE: FRITS SISSING
do 14 dec 2023 - za 16 dec 2023
do 14 dec 2023
-
za 16 dec 2023

Frits Sissing presenteert The Christmas Night, ook dit jaar hét muzikale hoogtepunt tijdens de kerstperiode

Het leukste muzikale avondje uit tijdens kerst? Dat is The Christmas Night. In de Pay. Zaal van het Wilminktheater worden bezoekers drie avonden lang betoverd door de mooiste kerstoptredens. Het programma wordt gepresenteerd door Frits Sissing.

The Christmas Night staat ook wel bekend als de ‘Night of the Proms van het Oosten’, waarbij het publiek wordt getrakteerd op een sfeervolle, feestelijke en energieke kerstvoorstelling. Met onder meer het ZO! Gospel Choir en een live orkest onder leiding van Marnix Wetzer. 

Bezoekers worden drie avonden lang overladen met de mooiste optredens van onder andere Kimberly Maasdamme (The Voice), regionaal multitalent Esther Pierweijer, de bekendste harpist van Nederland Remy van Kesteren en Kris Rietveld, achtergrondzanger van Duncan Laurence tijdens het Eurovisie Songfestival.  Gospelnummers, poppy kerstsongs en klassieke stukken wisselen elkaar af.

Bestel nu kaarten
De kaartverkoop voor The Christmas Night gaat hard. Twijfel niet langer en bestel direct tickets. Dat wordt een avondje lekker swingen. 

Boek eigen viptafel of viploge!
Maak The Christmas Night extra bijzonder met een eigen viptafel voor zes personen of een eigen viploge voor twee personen. Laat je heerlijk verwennen met drankjes en hapjes tijdens de voorstelling. De vipkaarten zijn te boeken door bij het bestellen van de kaarten op 'Best beschikbare stoelen' te klikken. Vragen? Neem contact op via kassa@wilminktheater.nl.

'Feestelijke avond in de sfeer van Night of the Proms met swingende gospel en beroemde kerstnummers'

theater.nl

Credits

Liveorkest o.l.v. Marnix Wetzer

ZO! Gospel Choir
Kimberly Maasdamme
Ester Pierweijer
Remy van Kesteren
Kris Rietveld

Gepresenteerd door Frits Sissing