The Christmas Night

ZO! Gospel Choir e.v.a.
CHRISTMAS NIGHT MAAKT OOK DIT JAAR STATUS ALS 'NIGHT OF THE PROMS VAN HET OOSTEN' WEER WAAR
do 14 dec 2023 - za 16 dec 2023
do 14 dec 2023
-
za 16 dec 2023

Christmas Night hét muzikale hoogtepunt tijdens de kerstperiode komt terug

Het leukste muzikale avondje uit tijdens kerst? Dat is The Christmas Night. In de Pay. Zaal van het Wilminktheater worden bezoekers drie avonden (donderdag 14, vrijdag 15 en zondag 16 december) betoverd door de mooiste kerstoptredens.

The Christmas Night staat ook wel bekend als de ‘Night of the Proms van het Oosten’, waarbij het publiek wordt getrakteerd op een sfeervolle, feestelijke en energieke kerstvoorstelling. Swingende gospelnummers, poppy kerstsongs en klassieke stukken wisselen elkaar af. Er zijn vele optredens, zoals van het ZO! Gospel Choir.

Bestel nu kaarten
De kaartverkoop voor The Christmas Night gaat hard. Twijfel niet langer en bestel direct kaarten. Het kerstuitje dat niet mag ontbreken tijdens de feestdagen. Het wordt zeker een onvergetelijke theateravond.

Boek eigen viptafel of viploge!
Maak de Christmas Night extra bijzonder met een eigen viptafel voor zes personen of een eigen viploge voor twee personen. Laat je heerlijk verwennen met drankjes en hapjes tijdens de voorstelling. De vipkaarten zijn te boeken door bij het bestellen van de kaarten op 'Best beschikbare stoelen' te klikken. Vragen? Neem contact op via kassa@wilminktheater.nl.

Onderdeel van

'Feestelijke avond in de sfeer van Night of the Proms met swingende gospel en beroemde kerstnummers'

theater.nl