Glittermoe

Gavin Reijnders
Cabarettalent Gavin Reijnders neemt het publiek mee in zijn eigen komische identiteitscrisiscrisis
vr 5 apr 2024 20:30
vr 5 apr 2024
20:30
  • vr 5 apr 2024
    20:30
    Incl. garderobe
    De Kleine Willem, Enschede

'Ik ben glittermoe en zal iedereen vertellen waarom'

Welke prijs wil je betalen om ergens bij te horen? In zijn eerste muzikale solovoorstelling probeert cabarettalent Gavin Reijnders antwoord op die vraag te vinden en neemt hij zijn publiek mee in zijn eigen komische identiteitscrisis. Gavin is vrijdag 5 april te zien in De Kleine Willem en hij neemt zijn ukelele mee.

Iedereen wil ergens bij horen en overal is het perfecte plaatje te zien. Gavin is wel een beetje klaar met constant aan zichzelf werken. Na elke fout die hij begaat, vergeet hij de wijze les te leren, maar schrijft hij er wel een liedje over. Dus gaat zijn debuutvoorstelling over de kunst van “'a, weet ik veel?!' Want een slechte keuze wordt vaak een goed verhaal.
 
Gavin Reijnders: “Het is zowel logisch als dodelijk vermoeiend dat we een perfect leven willen en allemaal ergens bij willen horen. In mijn show wil ik mensen meenemen naar herkenbare en grappige situaties, zoals een yogales en die ene kutverjaardag. Ik ben glittermoe en zal iedereen vertellen waarom!”

Theaterkrant over Gavin: 'Zijn talent is onmiskenbaar, zijn persoonlijkheid overrompelend, zijn energie tomeloos en aanstekelijk'

Wie is Gavin Reijnders?
Gavin Reijnders belandt in 2019 op 21-jarige leeftijd als jongste deelnemer ooit in de finale van het Leids Cabaretfestival. Het jaar daarop wordt hij door &C van Chantal Janzen geselecteerd voor de &C Talent Foundation. Hij speelt zichzelf landelijk in de kijker als hij in 2022 het BNNVARA-programma Ik Ga Stuk wint. In dat programma zoekt de bekende comedian Stefano Keizers naar het grootste cabarettalent. Gavin trad al op op Lowlands en gaat nu naar theaters door het hele land.

'Zijn talent is onmiskenbaar, zijn persoonlijkheid overrompelend, zijn energie tomeloos en aanstekelijk'

Theaterkrant over Gavin Reijnders

Credits

Regie: Dick van den Toorn