Geniet op toneel in Super Seats van Jesus Christ Superstar

za 26 aug. 2023

ENSCHEDE - De iconische musical Jesus Christ Superstar is voor een deel van het publiek vanaf het toneel te zien. Het is namelijk voor eerst dat er op het toneel Super Seats staan. Vanuit comfortabele stoelen zien 171 toeschouwers de musical van heel dichtbij en zijn daardoor onderdeel van de voorstelling die op 2, 3, 4 en 5 mei in het Wilminktheater staat.

‘’Technisch wordt het een grote uitdaging,’’ laat producent Albert Verlinde weten. ‘’Maar met deze 171 Super Seats wordt Jesus Christ Superstar een nog grotere beleving. Op het immense toneel komen stoelen te staan van waaruit het publiek bijna oog in oog met de cast staat. Het wordt een arena op het toneel.’’

Super Seats: word onderdeel van Jesus Christ Superstar


Kies daarom voor een van de 171 Super Seats, waarmee bezoekers op het podium zitten, daar waar het verhaal zich rondom afspeelt. Kom binnen tussen de coulissen, sta oog-in-oog met een levend kunstwerk en word meegezogen in de beleving. 

Het wordt volgens Verlinde zo opgesteld dat het publiek zowel van op het toneel als vanuit de zaal alles goed kan zien. ‘’Het is nog nooit eerder in Nederland gebeurd dat het publiek zo dicht op een voorstelling ziet.’’

Samen met Senf Theaterproducties en Jaco Kaasschieter produceert Albert Verlinde deze legendarische musical die dus in mei vier keer in het Wilminktheater te zien is.

In een nieuwe, epische versie van de internationaal gerenommeerde regisseur Ivo van Hove is er een sterrencast van onder anderen Jeangu Macrooy (Jesus), Freek Bartels (Judas), Edwin Jonker (Pilate), Alex Klaassen (King Herod) en Magtel de Laat (Mary Magdalene) samengesteld.

Boek HIER de laatste Super Seats plaaten! 

Veelgestelde vragen 

Wat zijn Super Seats tickets? 
Op de website is het mogelijk om tijdens het bestelproces de keuze maken voor Super Seats. Deze Super Seats zijn speciale podiumplaatsen en maken bezoeker onderdeel van de musical. Bezoekers krijgen geen rij- en stoelnummer, maar worden voorafgaand aan de voorstelling via een speciale route gebracht naar de stoel op het podium.  

Hoe kan ik Super Seats reserveren?
Kies bij het boeken van de Super Seats voor 'best beschikbare plaatsen'. Bij zelf plaatsen kiezen via de plattegrond is het niet mogelijk om deze bijzondere kaarten te selecteren.

Zijn de Super Seats toegankelijk voor mindervaliden? 
De Super Seats zijn niet toegankelijk voor mindervaliden.