Jurrien Poesse

Crèche-concert

Stiftmusici o.l.v. Daniel Rowland
De mooiste klassieke muziek: je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen
za 26 aug 2023 10:30
za 26 aug 2023
10:30
  • za 26 aug 2023
    10:30
    Incl. garderobe
    Wilminktheater, Enschede
    Urenco Zaal - via hoofdingang Wenninkgaarde

Met de hele familie heerlijk ontspannen en op speelse wijze genieten van de mooiste klassieke muziek

De negentiende editie van het Stiftfestival staat in het teken van een reis rond de Middellandse Zee. Interessante kruisbestuivingen in dat gebied hebben vele componisten geïnspireerd en beïnvloed. Op zaterdag 26 augustus staat Crèche-concert door de Stiftmusici onder leiding van Daniel Rowland op het programma in de Urenco Zaal van het Wilminktheater.

Muziek, en vooral de mooiste klassieke muziek: je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Dat weet Daniel Roland, violist, artistiek leider van het Stiftfestival en als het goed is in augustus inmiddels vader van twee kleintjes als geen ander. Daarom is het Crèche-concert een vast en geliefd onderdeel van het festival. 

Het wordt met de hele familie heerlijk ontspannen en op speelse wijze genieten van de mooiste klassieke muziek. 

Voor kinderen van 0 tot 3 jaar het Muziekcentrum Enschede ook echt even een muzikale speeltuin; ze kunnen naar hartenlust observeren, verkennen, ontdekken, kruipen, zingen, bewegen, dansen en nog veel meer. Ondertussen mogen ouders, grootouders, verzorgers, grote broers of zussen lekker achterover leunen en in alle rust de kinderen hun gang laten gaan en gewoon genieten van de muziek.

Onderdeel Stiftfestival
Dit concert maakt onderdeel van het Stift Festival. Klik HIER voor meer informatie.

'Stiftfestival verbindt traditie met innovatie en jonge talenten met topmusici'

Daniel Rowland

Credits

 -Stiftmusici onder leiding van Daniel Rowland

Rijke geschiedenis en kleurrijke meerstemmigheid
Het programma van het Stiftfestival brengt de bezoekers langs een rijke geschiedenis en kleurrijke meerstemmigheid. ‘’Het Stiftfestival verbindt traditie met innovatie en jonge talenten met topmusici’’, aldus artistiek leider Daniel Rowland. ‘’Nog nooit in de geschiedenis van het Stiftfestival hebben we zo’n aansprekend en divers programma gepresenteerd, toegankelijk én vernieuwend, doorspekt met invloeden uit andere culturen. We verwelkomen musici van wereldniveau in het Twentse landschap.’’