Walk-in Musical Expo

Stap in de wereld van musical
Unieke musicalcollectie gratis te zien in de Grote Kerk in Enschede
do 22 jun 2023 - zo 9 jul 2023
do 22 jun 2023
-
zo 9 jul 2023

Bezoekers stappen letterlijk in de wereld van de musical

Liefhebbers die kostuums en rekwisieten van bekende musicals altijd al eens van dichtbij hebben willen bewonderen, kunnen deze zomer terecht in de Grote Kerk in Enschede. De unieke tentoonstelling Walk-in Musical Expo laat de details zien van populaire voorstellingen als Evita, Miss Saigon en Soldaat van Oranje.

De pop-uptentoonstelling reist door heel Nederland en strijkt van 22 juni tot en met 9 juli neer in Enschede. De Grote Kerk op de Oude Markt wordt omgetoverd tot een groot musicalwalhalla, waar liefhebbers zich ruim twee weken lang kunnen vergapen aan de mooiste items. Oftewel: bezoekers stappen letterlijk in de wereld van musical.

De unieke collectie van kostuums, rekwisieten, gouden platen en vele andere items uit de musicalgeschiedenis, is samengesteld door musicalster Pia Douwes. Ook Marco de Koning, Rudy Hellewegen en Dana Hoyer hebben een bijdrage geleverd. Eerder was een deel van de collectie al te zien in het Atlas Theater in Emmen en Kunstlinie in Almere.

De entree is gratis. 
 
-Walk-In Musical Expo wordt mede mogelijk gemaakt door Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede.

Klik HIER voor een interview met kostuumontwerper Sasja Polder uit Almelo, één van de mensen van wie er werk te zien is in de Grote Kerk

 

Unieke collectie van kostuums, rekwisieten, gouden platen en vele andere items uit de musicalgeschiedenis