Serie | Op visite bij...

De klassieke kickstart van je zondag: drie concerten, in drie verschillende zalen, waar je kennis maakt met getalenteerde jonge musici

Volgens bedenker Lotte Grotholt is Op visite bij... dé ultieme kickstart voor de zondag. ‘’Denk aan een verrukkelijke combinatie van frühshoppen, heerlijke koffie, smakelijke thee, taart en een dosis prachtige klassieke muziek’’, aldus Lotte. Het is niet alleen een muzikale belevenis, maar tevens een ontdekkingsreis door de verschillende locaties van het theater, waardoor u op een unieke wijze in aanraking komt met deze culturele parels.

Stap binnen in een ontspannen zondagochtendsfeer. In slechts een uurtje, zonder onderbrekingen, maakt u kennis met de wereld van klassieke muziek.

Speciale serieprijs
Bezoekers die voor alle drie concerten kaarten bestellen, kunnen gebruik maken van een serieprijs: Drie concerten voor €50. Of koop een los ticket vanaf €22,50.

Zondag 14 januari
Om de concertreeks af te trappen, brengen Roza Herwig en Julius Backer prachtige liederen ten gehore in de intieme Kleine Zaal van het Muziekcentrum. Roza Herwig is een ervaren mezzosopraan en Backer een al even talentvolle pianist. De twee vormen al geruime tijd een dynamisch en succesvol liedduo.

Zondag 18 februari
Violist Tjeerd Top, plaatsvervangend concertmeester bij het Koninklijk Concertgebouw Orkest, betovert op zondag 18 februari met zijn Stradivarius uit 1713 tijdens het tweede concert van Op visite bij... in de Grote Kerk op de Oude Markt. 

Zondag 24 maart
Het spetterende slot van de concertserie in De Kleine Willem, Enschede, wordt verzorgd door het Nympheas Trombone Quartet. Jacobs, Kamminga, Linker en Ouwejan brengen het programma "Matricale" met oude en nieuwe trombonekwartetmuziek: authentieke madrigalen en frisse stukken van hedendaagse componisten. Een muzikale tijdreis die je niet mag missen!

Events in dit thema